2016. május 29., vasárnap

Columbia Omni-Shade női ing M-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Columbia Omni-Shade Sun Protection női ing. M-es méret. Világosszürke-szürke-almazöld kockás. Hátán szellőzőkkel, oldalán egy cipzáras zsebbel. Enyhén karcsúsított  fazon.
Mell: 50 cm         Derék: 45 cm   Csipő:   51 cm   Váll: 11 cm     Ujj kivül: 16 cm           Belül: 4 cm               Testhossz: 66 cm
Columbia 1938-ban egy családi vállalkozásként jött létre a Columbia márka, mely később világszerte ismertté vált, mint a szabadtéri elfoglaltságok "öltöztetője". A márka a túrázás és kirándulás szerelmeseinek készít kiváló minőségű termékeket, a legújabb technológiák segítségével. A Columbia megalapítása óta törekszik a folyamatos innovációra, jelmondatuk: "próbálj ki új dolgokat".
Ma a Columbia termékei több országban elérhetőek, ez is bizonyítja, hogy a kemény munka kifizetődik. A márka a környezettudatosság híve, ! ezért is támogat olyan szervezeteket, akik osztják ezt a nézetet.
A Columbia, több mint hetven év tapasztalattal a háta mögött, mindent tud a szabadtéri ruházatról és lábbelikről. Termékei kényelmet és biztonságot nyújtanak, bármerre is kiránduljunk.
Az aukció 1. --ról indul, de minimálár van.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ? CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást kö! vetően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll r! endelkezésedre a lebonyolításra.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL ÉS HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-06-18 19:54 . Columbia Omni-Shade női ing M-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése