2018. június 1., péntek

Billenthető bicikliszállító,biciklitatró, kerékpártartó, kerékpárszállító 3-hoz vonóhorogra ÚJ - Jelenlegi ára: 92 190 F

MENABO márkájú, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, kerékpárszállító. 3 db kerékpár biztonságos szállítására alkalmas.
Tulajdonságok:
Dönthető/billenős.  3 db kerékpár szállítására alkalmas 3 db vázfogó karommal a kerékpárok precíz rögzítéséhez Acél, alumínium sínnel.  Max. 45 kg-ig terhelhető.
 A kerékpártartó dönthetősége rendkívül praktikus, mivel ledöntés után a csomagtartó és annak tartalma hozzáférhetővé válik. Az összes szabvány vonóhorogra felszerelhető. 13 pólusú csatlakozóval szerelve. A 7 pólusra alakító adapter gyári tartozéka a kerékpártartónak.
 A vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító az egyik legkényelmesebben rakodható, legnagyobb biztonságot nyújtó szállító fajta. Mivel a sínek alacsonyan vannak, így azok is könnyedén feltehetik a bringáikat, akiknek a tetőre rakodás gondot okozott. Speciálisan profilozott alumínium sínjein a keréktámasz állítható, így bármilyen tengelytávolsághoz alkalmas (pl gyerekbringák. ) A kerékpárvázakat stabil zárható fogókarok tartják, így a kerékpárok nem érintkeznek, nem verődnek egymáshoz, ezzel is megóvva azok állapotát és fényezését. A karokhoz tartozék egy hosszabb csavar, aminek alkalmazásával az extrém formájú vagy méretű vázcsövek is megfoghatók.

Jelenlegi ára: 92 190 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 22:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése