2018. június 3., vasárnap

Kral Puncher PCP légpuska cal. 4.5 - Jelenlegi ára: 179 990 Ft


A Kral Arms egyike azon török fegyvergyártó cégeknek, mely a légfegyverek mellett éles fegyverek gyártásával is foglalkozik. A légfegyverek és az éles vadászfegyverek gyártása nem különül el, gyakorlatilag ugyanott, ugyan azokon a gépsorokon és ugyan abból az alapanyagból készülnek, mint a golyós és sörétes vadászfegyverek. Ez azért jelentős, mert az éles fegyverek gyártása során szerzett tapasztalatokat a légfegyvergyártásban is felhasználják. Ennek megfelelően a cég légfegyverei is kiváló minőségben készülnek, rendkívül pontosak, masszív időtálló darabok és - ami egyáltalán nem elhanyagolható szempont, - nagyon kedvező az áruk. A dinamikusan fejlődő cég komoly konkurenciát jelent olyan nagy cégek számára, mint a török Hatsan vagy az amerikai Crosman.
A Kral Puncher egy bullpup kialakítású PCP légpuska, mely a többféle kialakításban is készülő Puncher sorozat egyik legszemrevalóbb eleme. A puska a bullpup kialakításnak megfelelően igen rövid, fogása mégis kényelmes. Csöve, a puska rövid mérete ellenére ugyan olyan hosszú, mint egy hagyományos kialakítású légfegyveré, ezért a fegyver pontossága kiváló. A puska nyílt irányzékok nélkül készül, ezért használatához távcső szükséges, melyet a fegyver jellegzetes kialakítású 11 és 22 mm-es szereléksínnel ellátott felépítményére szerelhető. Ismétlő rendszerű, táras légfegyver, melynek tárjába kalibertől függően 10-13 db diabolo lövedék tárazható. A felhúzókar a puska jobb oldalán található. Szintén a jobb oldalon, a puska végén helyezkedik el a manuális biztosító és a fegyver energiaszintjének szabályozására szolgáló potméter, melyet a tár előtt találunk. (A jelenlegi beállítás max. 7. 5 J energiaszintet tesz lehetővé a magyar törvényi előírás szerint. ) A puska legszebb része, a modern kialakítású szintetikus tus, melyet ujjkontúros pisztolymarkolattal és TH tusával készítettek. A műanyag felület kényelmes fogású, tökéletes megmunkálású, mely magas minőségről tanúskodik. A tusa végén elhelyezett ventillált gumi pontosan illeszkedik a tushoz és biztosítja a kényelmes fogást.
A fegyver jelenleg egyedülálló a bullpup kialakítású PCP légfegyverek piacán, ugyanis a hozzá hasonló kialakítású és minőségű légfegyverek a Puncher árának többszörösébe kerülnek. Kiváló szabadidős légfegyver, mely pontossága alapján sportolásra, céllövészetre is alkalmassá teszi.
Műszaki adatok:
- kaliber: 4. 5 mm
- hossza: 730 mm
- csőhossz: 480 mm
- súlya: 3. 500 g
- tárkapacitás: 12 db
- légtartály térfogata: 330 cm³
- légtartály üzemi nyomása: 200 bar
- nyomásmérő: légtartály végén beépítve
- biztosítás: manuális
A képen látható távcső nem része az aukciónak, de természetesen rendelhető hozzá!
A fegyver a magyarországi előírásnak megfelelő 7, 5 J csőtorkolati energiával rendelkezik!
A vételár 6% Vatera jutalékot is tartalmaz!
 

Jelenlegi ára: 179 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-24 09:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése