2019. június 25., kedd

Lady Bug Kefe - Jelenlegi ára: 7 199 Ft

Lady Bug Kefe
 
A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Kefe Lady Bug terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Lady Bug[[/b] és más márkás termékeket és licenszeket a legjobb árakon! Méretei kb.: 15, 4 x 18, 8 x 8 cmSzín: Piros
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Lady Bug
 
A történet színhelye Párizs. Főhősei Marinette Dupain-Cheng, egy középiskolás tinilány, és az ő osztálytársa és szerelme, Adrien Agreste. Ők ketten nem átlagos kamaszok, mivel titokban szuperhősök, akik Párizs lakosságát védelmezik. Marinette, a Csodálatos Katicabogár szuperereje az alkotásban rejlik, míg Adrien, a Fekete Macska, a rombolásból meríti erejét. Mindketten egy-egy különleges talizmán segítségével tudnak átváltozni szuperhősökké, a talizmánjaik erejét pedig két kis varázserejű lény, az úgynevezett kwami-k szolgáltatják. Marinette kwamija Tikki, Adriené pedig Plagg.
 
Marinette és Adrien legfőbb ellensége Halálfej (eredeti nevén: Hawk Moth), azaz Molylepke. Egy rejtélyes gonosztevő, akinek szintén egy saját kis kwami, Nooroo szolgáltat szupererőt. Ezen erőt Halálfej arra használja, hogy a negatív érzelmeink által megszállja Párizs polgárainak lelkét, és szupergonoszokká változtassa, majd Katicabogár és Fekete Macska elfogására kényszerítse őket. Fő célja, hogy megszerezze a két szuperhős talizmánját (Katica fülbevalóját és Fekete macska gyűrűjét), mert a két eszköz segítségével isteni hatalom birtokába juthat, amit saját céljaira akar felhasználni. A két szuperhős azonban mindig legyőzi az ellenük küldött szupergonoszokat, és megmentik Párizs népét. Halálfej azonban folyamatosan lesben áll, és vár az újabb lecsapásra. A negatív érzelmek segítségével növeli erejét (vagyis ha valaki szomorú, dühös, vagy megbántott, akkor hatalmába keríti őt, és gonosszá változtatja). A valódi kiléte a két főhős számára ismeretlen, a nézők pedig csak a sorozat későbbi részeiben tudják meg, hogy Adrien édesapja, Gabriel Agreste a titokzatos gonosztevő, aki rettegésben tartja Párizst ? de valódi szándékai sokkal komolyabbak annál, mint amilyennek tűnnek.
 
Miközben Marinette és Adrien szuperhősökként harcolnak, egyúttal az átlag kamaszok életét is élik. Marinette 10. osztályos tanuló, aki napjai nagy részében a szülei pékségében segédkezik, míg Adrien híres fotómodell, aki az apja divatvállalatának dolgozik. Amellett hogy osztálytársak, jó barátok is. Marinette reménytelenül bele van zúgva Adrienbe, bár Adrien ezt nem viszonozza - az ő szíve szuperhős-kollégájáért, Katicabogárért repes. (Egyikük sem tud a másik szuperhős kilétéről, mert nem fedhetik fel magukat, még egymás előtt sem). Bár mindketten szuperhősök, a tinikhez hasonlóan ők is sokat hibáznak, vagy gyakran meggondolatlanul cselekszenek, de végül mindig kimásznak a slamasztikából, és sokat tanulnak a velük történtekből. Mindez nemcsak jobb hősökké, de jobb emberekké is teszi őket.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 7 199 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése