2019. október 19., szombat

ÚJ, Nike Free Rn Flyknit futócipő (36) - 39.990Ft helyett - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Teljesen új, sosem használt
NIKE  
 
könnyed, kötött anyagú futócipő szürke / mango színben.
Mérete 36-os.
 
MODELL : WMNS NIKE FREE RN FLYKNIT
Garantáltan eredeti, Nike márkaboltban vásároltam! Eredeti bolti ára 39. 990Ft volt!
Teljesen új, címkés, saját dobozában! Nálam csak áll a szekrényben, sok futócipőm van, ezt már nem igazán tudnám kihasználni, ezért válok meg tőle...
Belső talphossza: 22, 5cm.
 
DINAMIKUS ÉS RUGALMAS. TERMÉSZETES ILLESZKEDÉS
A Nike Free RN Motion Flyknit modellhez képest jobb párnázást biztosító Nike Free RN Flyknit női futócipő újonnan tervezett középtalpmintázata minden lépésnél a lábaddal együtt tágul, hajlik és húzódik össze. Zokniszerű felsőrészének köszönhetően a Flyknit anyag tökéletesen illeszkedik, és maximális kényelmet biztosít futás közben.
Mozogj természetesen
Az új generációs Nike Free középtalp az új tri-star mintázatnak köszönhetően több irányba képes tágulni, így a megnövelt rugalmasságnak köszönhetően lépéseid sokkal dinamikusabbak lehetnek. Ezenfelül a lekerekített sarok a láb formáját követve természetesen gördül a talajon.
Puha párnázás
A korábbi verzióknál könnyebb és puhább középtalphab kivételesen kényelmes párnázást és tartósságot biztosít kilométereken át.
Tökéletes illeszkedés
Az egy varrattal készült Flyknit felsőrész fantasztikus, zokniszerű illeszkedést, a kritikus területeken pedig megfelelő szellőzést, rugalmasságot és megtámasztást biztosít. A felsőrészbe szőtt Flywire-szálak a cipőfűzők segítségével megfeszíthetők a veled együtt mozgó, dinamikus megtámasztás érdekében.
További részletek
Rugalmatlan anyagból készült sarokrész a stabilabb szerkezet érdekében
Lekerekített sarok a természetes mozgásért
A lábujjak és a sarok alatt elhelyezett könnyű, kemény gumiszegmensek jobb tapadást és nagyobb tartósságot biztosítanak
Súly: 174 g (39-es női méret)
Lejtés: 8 mm
Megjelenített szín: Fekete/Fehér
Stílus: 831070-001
A Nike Free története
Miután kiderült, hogy a Stanford sportolói mezítláb edzenek az egyetem golfpályáján, a Nike leginnovatívabb és legkreatívabb munkatársai közül hárman nekifogtak, hogy megalkossanak egy olyan cipőt, mely a mezítlábas futáshoz hasonló természetes és súlytalan érzést biztosít. A csapat nyolc éven keresztül vizsgálta a futók lábának biomechanikáját. Ennek során mélyreható ismereteket szereztek a láb földet érési szögéről, a nyomásról és a lábujjak pozíciójáról, aminek köszönhetően a Nike tervezői egy teljesen újszerű és kívül-belül rugalmas futócipőt hozhattak létre.
A Nike Flyknit története
A Nike Flyknit technológia kifejlesztését a futók visszajelzései inspirálták, akik olyan cipőt szerettek volna, amely a zoknikhoz hasonlóan pontos (vagyis szinte észrevehetetlen) illeszkedést biztosít. A Nike programozók, mérnökök és tervezők csapataival egy négyéves küldetésbe fogott, hogy kidolgozzák a szerkezeti és tartóssági követelmények által meghatározott statikus tulajdonságokkal rendelkező kötött felsőrész elkészítéséhez szükséges technológiát. Ezt követően pontosítottuk az alátámasztás, a rugalmasság és a szellőzés elhelyezését – mindezt egy rétegen belül. Munkánk eredménye egy pehelykönnyű, a lábformához illeszkedő, gyakorlatilag teljesen egybefüggő felsőrész.
 
 
Az első 5 kép katalóguskép, ugyanez a cipő látható rajtuk.
Az összes többi saját készítésű kép!
 
Ha bármi kérdésed maradt, tedd fel nyugodtan, igyekszem gyorsan válaszolni!
 
A szállítási költséget én fizetem!
 
Szeretsz divatosan, márkás ruhákban öltözködni? Mindezt elfogadható áron szeretnéd megtenni? Akkor érdemes szétnézni az aukcióim között, mert rengeteg luxus minőségű rucit találsz megfizethető áron. Gyorsan megunom a dolgaimat, így alig használt, hibátlan állapotú (sokszor teljesen vadiúj, címkés) rucikat kínálok eladásra...
A futás megszállotja vagyok, így rengeteg futócuccot - sportrucikat és cipőket is - találsz nálam.
A kínálatomat folyamatosan újítom, ezért ha nem akarsz lemaradni a legújabb feltöltéseimről, érdemes a "kedvenc eladóid" közé tenni, így E-mailben értesülhetsz az újdonságaimról ; )


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-08 16:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése