2019. december 2., hétfő

171 cm, Head Kore 93 carving síléc (2018-as modell) - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Jellemzői:
Hossz: 171 cm
Rádiusz/fordulókör: 15, 4 m
Szélességi paraméterek: 130-91-113          
Technológia jellemzők:
Karuba famagos szerkezet
All-Terrain 2. 0 Rocker Profil
Koroyd anyag
Graphene erősítés
Topless tech
UHM C talpanyag
Head (Tyrolia) Attack 11 gyári kötés (rugóerősség 4. 0-11. 0 DIN között állítható)
 
Head Kore 93 (2018-as modell):
A Supershape léceknél bevált szendvics konstrukciót dolgozták át úgy, hogy a legkorszerűbb GRAPHENE-KARUBA-KOROYD-CARBON Sandwich Cap szerkezetet alkották meg, amelyet egy különleges Topless Tech felső bevonat zár. Ez a bevonat nem szokványos műanyagból, hanem préselt gyantás gyapjúból készült (Topless Tech), ami természetes tapintást és megjelenést ad a lécnek. A síléc magját egy különleges Koruba fa alkotja, amely könnyűvé teszi a Kore-t. Stabil energikus síléc, dereka elég széles ahhoz, hogy akár a pályát is elhagyjuk. Igazából 50-50 %-ban alkalmas pályán kívüli és pályán való síelésre, tehát két léc tulajdonságait kapjuk meg egyben. A modell jelenleg is kapható, kb. 650$ körül mozog az új ára.
Koroyd anyag:
Méhsejt alakú anyag, aminek legfontosabb jellemzője, hogy nagyon könnyű és hihetetlenül rugalmas. Erős és rugalmas, ami különlegesség teszi Kore léceket.
Graphene erősítés:
A Head szerint a legkönnyebb, legvékonyabb és legerősebb anyag a sígyártásban. Erősebb mint a gyémánt és 300x erősebb mint az acél. Így jelentős súlycsökkentést értek el stabil torziós szilárdság mellett. Valamint rendívül rugalmas lett a léc, élénken reagál mozdulatainkra.
All Mountain Rocker technológia:
A „ Rocker“ sílécek ívének eleje és végpontja közelebb van egymáshoz, mint a hagyományos síléceké (camber), mivel mindkét oldala pár centiméterrel a vége előtt enyhén fel van hajlítva, hogy pontosan mennyivel, ez adott típusoktól függ.
 
Állapot:
Mivel használt léc, ezért a felső felületén vannak kisebb esztétikai karcok és kopások. Fizikálisan kivalló állapotnak örvend, mivel talpa karcolásoktól mentes, hibátlan. Éle 1, 5-2 mm körüli, ezért még sok élezést kibír. Frissen élezve, waxolva, és a szezonra teljeskörűen felkészítve adom át.
 
Kinek ajánlom:
Elsősorban középhaladó és haladó síelőknek ajánlom, akik a pályán való síelés mellett szeretnének kimerészkedni a mélyebb hóba is. Ha egy 10-es skálán szeretnénk meghatározni, hogy pontosan milyen sítudáshoz illik leginkább a síléc, és az egyes szám a kezdő, a 10-es pedig a versenyzői szint, akkor az adott léc az 6, 7, 8, 9, 10-es számokat kapná.
A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.
All-Mountain Rocker kialakításának köszönhetően 176 cm-es testmagasságtól ajánlom.
 
Nézz körül a többi sífelszerelésem között is!
[if gte mso 9]>

Jelenlegi ára: 69 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-22 18:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése