2020. május 7., csütörtök

FanJu FJ3352 meteorológiai állomás 10-in-1 funkciók Barométerrel / hőmérséklet / páratartalomkal Ati - Jelenlegi ára: 7

Újszerű, csomagolássérült termék , hibátlan működéssel, nem a gyári csomagolásban.
Rsz: kd15
1. Mindegyik funkció: időjárás-előrejelzés és légnyomás kijelzés;   automatikus időbeállítása (ON vagy OFF opcionális); beltéri / kültéri hőmérséklet, páratartalom és hőmérséklet riasztás; Max / Min kijelző a levegő páratartalmára és hőmérsékletére; holdfázis; dátum és hétvége; naptár; napi riasztások; szundi funkció;
2. Könnyen olvasható kijelző: minden információ világos, nagy képernyőn megjelenő nagy digitális számokkal és nagyszerű megtekintéssel. Időjárás-előrejelzés 6 dinamikus szimbólumot jelenít meg kültéri vezeték nélküli távérzékelővel (tartomány akár 200 láb).
3. Hőmérő, higrométer és barométer funkció: beltéri / kültéri aktuális hőmérséklet és páratartalom kijelzése opcionális C vagy F, szintén tartalmazta a trend kijelzőt. Min / Max kijelző a levegő páratartalmára és hőmérsékletére. Grafikus kijelző, amely megmutatja a légnyomás-tendenciát.
4. Óra és napi riasztás funkció: kézi vagy automatikus atomóra beállítás, Németország automata időóra funkció ON / OFF opcionális; Idő opcionálisan 12/24 órás formátumban; Napi riasztások szundi funkcióval; Alacsony akkumulátor jelzi.
5. Energiaellátás: a főállomás csak 2 x AA elemet használ (nem tartozék). Érintse meg a felső gombot, hogy a sötét helyen 15 másodpercig a barátságos háttérvilágítást aktívvá tegye, és nappali fény nélkül is megtekinthető. Ez az időjárásállomás tetszőleges helyet tehet a szobájába.

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-07 23:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése