2020. május 2., szombat

Kiváló állapotú Lamax Beat Street ST-1 hordozható hangszóró - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó egy alig használt hordozhazó bluetooth hangszóró eredeti dobozában!
Gyártó: LAMAX Electronics
Modell: BEAT Street ST-1
Leírás:
A tökéletes mix
A Street ST-1 vezeték nélküli hangszóró a legújabb technológia és a “ hagyományos” külső tökéletes kombinációja. A szerény külső számtalan funkciót rejt, mely az eszközt igazi mindenessé teszi.
Okos hangszóró
A Street ST-1 a Bluetooth 2. 1 technológiának köszönhetően 15 méteres körzetben mobiltelefonról, tabletről, vagy laptopról vezeték nélkül játszhatja le kedvenc zenéit. Mobiletelefonja csatlakoztatásával a beépített mikrofonnak köszönhetően lehetősége nyílik az érintésmentes funkció használatára, lehetővé téve a zenehallgatás és a telefonbeszélgetések közötti zökkenőmentes váltást anélkül, hogy telefonját elő kellene vennie zsebéből.
Szabadtéri party az Ön zsebében
Figyelembe véve a hangszóró kis méretét, le fogja nyűgözni a hangerő és a hangzás tisztasága. Ez a hangerő és az akkumulátor öt órás kapacitása a Street ST-1-et a kültéri partik, kirándulások és a piknikezés ideális kellékévé teszi. Érezze jól magát barátaival és ossza meg mobiltelefonján lévő kedvenc zenéit!
Bemenetek
A vezeték nélküli csatlakozási lehetőség mellett a Street ST-1 számos más forráshoz csatlakoztatható. Szabványos audió bemenettel és mellékelt audiókábellel rendelkezik, valamint beépített microSD kártyahely és USB csatlakozó teszi lehetővé az Ön kedvenc zenéit tartalmazó adathordozó csatlakoztatását. Természetesen a készülék beépített digitális sávbeállítóval ellátott FM rádiót is tartalmaz.
Akkumulátoridő8 óra
Méret 18 × 6, 5 × 7, 1 cm.  
Súly 380 gramm
Hatósugár15 m
Akkumulátor kapacitás1 200 mAh
Kiemelt tulajdonságok:  Bluetooth csatlakozás, Beépített mikrofon, Hívás kihangosítás, AM/FM rádióTeljesítmény (W)10 W


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 22:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése