2020. május 21., csütörtök

XBOX 360 - Red Dead Redemption GOTY Edition - Jelenlegi ára: 4 860 Ft

Red Dead Redemption GOTY Edition
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
A Rockstar említéséről a játékosok többségének a GTA-játékok jutnak eszébe, mely minden idők egyik legsikeresebb sandbox-sorozata. A szabadon bejárható világ most is megmaradt, azonban pár évet visszautaztunk a múltba...
John Marston-t komoly feladat elé állítják: meg kell találnia régi bűntársait, hogy megmenthesse családját. Marston egyedül vág neki a hatalmas Vadnyugat felfedezésének, és csak rajtunk áll, hogyan végződik története.
Rettegett vadász lesz, vagy legendás pisztolyforgató? A Red Dead Redemption szabadon ereszti a játékosokat, és rájuk bízza, hogyan látnak neki a hatalmas feladatnak.
A Rockstar említéséről a játékosok többségének a GTA-játékok jutnak eszébe, mely minden idők egyik legsikeresebb sandbox-sorozata. A szabadon bejárható világ most is megmaradt, azonban pár évet visszautaztunk a múltba... John Marston-t komoly feladat elé állítják: meg kell találnia régi bűntársait, hogy megmenthesse családját. Marston egyedül vág neki a hatalmas Vadnyugat felfedezésének, és csak rajtunk áll, hogyan végződik története. Rettegett vadász lesz, vagy legendás pisztolyforgató? A Red Dead Redemption szabadon ereszti a játékosokat, és rájuk bízza, hogyan látnak neki a hatalmas feladatnak.
*Az Xbox 360-as játék töltődik le az Xbox One konzolra, a teljesítmény és az élmény, ugyanolyan, mint Xbox 360 konzolon.  
 
Tartalmazza:
Red Dead Redemption alapjáték
Red Dead Redemption Multiplayer ( A multiplayer-hez Xbox Live előfizetés szükséges )
Red Dead Redemption Undead Nightmare
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 4 860 Ft
Az aukció vége: 2020-05-21 16:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése