2020. június 27., szombat

Jané Moon Ion aromaterápiás ultrahangos párásító - színváltós - Jelenlegi ára: 18 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#ffffff
Márka:
Jané
Korcsoport:
Újszülött kortól
Budapesti üzletünk:
1
Szegedi üzletünk:
2
Jané Moon Ion aromaterápiás ultrahangos párásító - színváltós Szín és aromaterápiás párásító, amely ionizáló segítségével javítja a levegő minőségét. Ingyenes házhoz szállítással!
Jané Moon Ion aromaterápiás ultrahangos párásító - színváltós Az aromaterápiás ultrahangos párásító a szoba hőmérsékletének emelkedése nélkül termel gőzt és teszi egészségessé a környezetet. Ionizáló segítségével nem csak páratartalom növelésére, hanem a levegő tisztítására is alkalmas készülék, amely biztonságosabb a baba számára. A készülék rendkívül csendes, éjszaka is használható. Nem zavarja a babát a nyugodt alvásban. Praktikus méretének köszönhetően könnyen elfér a szobában, és nagy méretű digitális óráján az időt is egyszerűen leolvashatjuk . Használata nem igényel komolyabb technikai hozzáértést. A készülékbe van szerelve egy vízszintmérő, ami lehetővé teszi az automatikus lekapcsolást, ha túl kevés víz van már a párologtatóban. Időzítővel látták el, így beállítható az automatikus kikapcsolás 1, 2 vagy 4 órával a működés megkezdése után.
4 színű fényterápiával rendelkezik a készülék (fehér, kék, zöld, piros). 2 fokozattal rendelkezik, magas sebességen 9 órán keresztül tud működni, alacsonyan pedig 12 órát. Működés: 230 V

Jelenlegi ára: 18 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 17:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése