2020. augusztus 3., hétfő

Emotion Pets-Blu Blu a tüneményes interaktív plüss delfin bébi- eredeti összes kiegészítőjével - Jelenlegi ára: 10 000 F

Emotion Pets-Blu Blu a tüneményes interaktív plüss delfin bébi-eredeti összes kiegészítőjével
A tüneményes delfinbébi igazi társa lesz a gyerekeknek a játékban, hiszen az interaktív plüss nem csak nagy méretével nyűgözi le a kicsiket, hanem a hangjaival és reakcióival is.
Blu Blu egy puha bébi delfin, aki imádnivaló és tele van szeretettel! Viszont szüksége van a te törődésedre és sok játékra.
Az édes BluBlu delfin bébi hív téged is egy kis játékra! Simogasd, etesd és játssz Blu Blu-val, az interaktív delfinnel!
Ha mindig is szerettél volna egy delfin bébiről gondoskodni, akkor itt az idő, hogy megismerd BluBlu-t, az interaktív plüssállatkát, akit garantáltan már az első találkozás után a szívedbe zársz.
Most pedig itt az idő, hogy te is szárnyaid alá vedd BluBlu-t, aki rendkívül hálás lesz majd a törődésért, így nem csak melletted lesz mindig, mint egy igazi barát, A pihe-puha plüss anyaggal borított játék delfin különlegessége, hogy úgy képes Veled játszani, akárcsak egy igazi. Finoman öleld meg és simogasd meg nyomd meg az uszonyán lévő érzékelőt és ő aranyos delfinhagokkal jelez neked, a szemeit  nyitja csukja. Ha megéhezett etesd meg a halacskával, melyet nagyon szeret és rágcsáló, csámcsogó hangokat hallat. Vígasztald meg, hisz már te gondoskodsz BluBlu delfin bébiről, amint a cumiját a szájába teszed máris lecsukja a szemét, álomba szenderül.  
Az ölelnivaló BluBlu plüss delfin minden kicsi kedvenc társa lesz. Akár este elalvás közben, akár napközben egy szuper játék során.
Remek ajándék lesz mindenki számára!
A szett tartalma:
-Blu Blu delfin bébi interaktív plüssfigura
-Halacska
-Cumi
A játék 4 db AA típusú elemmel működik, amely nem tartozék.
Mérete: 50 cm
Jó állapotú, tiszta és tökéletesen működik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-03 20:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése