2021. április 28., szerda

Régi emblémák - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladók a képeken látható régi emblémák.
1-2. kép: Eladó a képeken látható Motor Riley Club feliratú embléma. A hátulján található felerősítő csavar nem tudom, hogy utólag lehetett ráheggesztve. (De az is lehet, hogy eredeti)
3-4. kép: Eladó a képeken látható Touring Club Belgie 1895-ös feliratú réz embléma. A ráégetett kerámia rész sérült. Az emblémán található két furat nem tudom, hogy utólag került-e rá vagy már így gyártották.
5-6. kép: Eladó a képeken látható Nürburgring 1957-es feliratú embléma, amin egy 30-as felirat található. Valószínűleg a pálya megalakulására adhattak ki, megtalálható még rajta a pálya valamikori nyomvonala. Az emblémán található furatok egy része valószínűleg utólag kerülhetett rá. Az embléma a ring 1957-es részénél enyhén deformált. Anyaga réz.
7-10. kép: Eladó a képeken látható Touring Club Van Belgie feliratú embléma. Az embléma nem vasból van, mögötte viszont egy ugyan olyan kialakítású festett vaslemez található. A két furat nem tudom, hogy gyári-e.
11-12. kép: Eladó a képeken látható III. Internationale Rallye Schnauferl 1962-es feliratú embléma. Anyaga réz és ráégetett kerámia. A hátulján található csavarhelyek valószínűleg eredetiek.
HA VALAMIBEN NEM VAGY BIZTOS, VÁSÁRLÁS ELŐTT KÉRDEZZ!!!!! !!!!!
Postázom is.
Utánvétellel nem postázom.
HA A VEVŐ 3 NAPON BELÜL NEM JELENTKEZIK, ILLETVE 1 HÉTEN BELÜL NEM KÜLDI A VÉTELÁRAT ÚGY A TERMÉKET ÚJRA MEGHIRDETEM MEGFELELŐ ÉRTÉKELÉS MELLETT!!!!! !!!!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 18:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése