2021. november 26., péntek

Hegyikristály ásványkarkötő - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A karkötő egyedi, saját alkotásom. 8 mm-es hegyikristály  ásványgyöngyökből készült, mikrostrassz golyó dísszel, gumis damilra fűzve.
A képen látható ékszer 16-17 cm-es csuklón kényelmesen viselhető. Amennyiben a licit nyertesének ez a méret nem lenne megfelelő, kisebb vagy nagyobb méretben is elkészítem számára.  Az átalakítást követően az eredeti design kismértékben megváltozhat.  
Az ásványok feltételezett hatásairól  pár mondatban:  
A Hegyikristály a 12 mesterkristály egyike, a legtisztább ásvány, amit a szeretet és tisztaság köveként is ismerünk.   Mivel minden színt tartalmaz, igen sokoldalú és minden ásvánnyal használható kő.  Képes magába gyűjteni és elvezetni a negatív energiákat, szabályozza az energiaáramlást, és a teljes csakrarendszert,  védi és tisztítja az aurát, növeli energiamezőnket, gyógyítja az aura sérüléseit.  Fájdalomcsillapító hatású, mert a felesleges, felhalmozott energiát magába gyűjti, és elvezeti.  Menstruációs görcsök,  fejfájás,  égési sérülések és duzzanatok, idegi eredetű migrén,  depresszió, stressz okozta panaszok, általános gyengeség esetén, de gyakorlatilag bármilyen betegség kezelésének kiegészítő terápiájaként érdemes hegyikristályt magunkon hordani.
-----------------
Fontos tisztában legyünk azzal, hogy a kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést, ha hittel és szeretettel használjuk őket.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 01:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése