2022. február 11., péntek

Jurta - Sátor Jurt - Hagyományőrzés - Jelenlegi ára: 650 000 Ft

Eladó a fotókon látható saját készítésű Jurta Sátor ( Igazábol: Jurt-nak kell ejteni )
Lamellás szerkezetű, "Mongol Kupolás" tükör tündühkös szerkezet.
A Mongol Kupola azt jelenti, hogy nem kell bele középre "Isten Fa", mert a tetőszerkezet gyakorlatilag saját magát tartja.
A tündüh tükör tündüh, azaz egyik fele Magyar, a másik fele pedig Török, ez azt jelenti, hogy ha a magyar fele van felfelé, akkor Magyar Jurta, ha a Török fele van felfelé, akkor Török sátornak felel meg. Mindkettő megoldáshoz adok borítást természetesen !
A 2016-os Szigetvári hagyományőrző Játékokon Közönség Díjas lett a Jurt !!!
Anyaga: Fenyőfa és nyír rétegelt lemez, bőrrel és acéllal erősítve, lazurral kezelve. Borítása: Bézs színű Belga Nemez.
Az ár korrekt egyébként, ne nagyon alkudozzanak, csak ha komolyan érdekli valakit az árucikk. Adok hozzá 5-6. db. Piros selyem zsákot is, amiben a ruházatokat lehet tárolni egy-egy fesztivál ideje alatt, továbbá jár hozzá egy kb.: 25. cm-er magas és 1-méter átmérőjű kerek piros színű asztal is.
Van benne egy felhajtható asztal is, köteles tartással, minden hagyományos, sokszor volt megnézni helyszíni hagyomány ellenőr.
10-13-ember tud benne csillag alakzatban aludni, ajtaja riglis, van rajta lakat pánt is, hiszen néha-néha sajnos be kellett zárni azt a fránya ajtót, hiszen Magyarországon vagyunk...
Ha komolyan  gondolod üsd le, vannak hozzá meglepi ajándékok, pl.: egy halom sztyeppei-kunkori orrú íjász csizma,   stb. stb. stb.
Kizárólag személyes átvétel !!! Összerakást és a szétszedést Esztergomban megmutatom ! Szállatást egyedileg kell megoldani. Egy normál tető csomagtartón simán elfér egyébként.
Számlát tudok adni mint adószámos magán személy, de ez esetben 16 %-os szolgáltatási adó terheli a költségeket !

Jelenlegi ára: 650 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-12 01:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése